Actief Vergaderen in de Weerribben

Dit vergaderarrangement in Overijssel is inclusief:

  • Koffie of thee met ambachtelijke Boerenbrok
  • Onbeperkt koffie, thee, ijswater en soft drinks
  • Broodlunch met kroket
  • Saucijzenbroodje
  • Vrij gebruik flipover, beamer, scherm, geluidsinstallatie
  • Vrij gebruik zwembad en sportfaciliteiten
  • Vrij gebruik ruimtes

Prijs: € 19,50 p.p. (ex. BTW).
Al vanaf 2 personen te reserveren.

De prijs van dit vergaderarrangement in Overijssel is geldig tot en met 31 december 2018.

Vergaderlocatie in Overijssel

Vergaderen in een rustieke en gemoedelijke sfeer in één van de ruimtes van 't Binnenhof, een voormalige rietgedekte boerderij gelegen in één van Nederlands mooiste natuurgebieden: de Weerribben. Ontspan tussen de vergader- en trainingssessies door in het zwembad, met de verschillende sportfaciliteiten, tijdens een wandeling door het natuurgebieden geniet van een lunch in de serre of een drankje in het café. Dit alles tegen een zeer scherpe prijs.Wilt u meer ontspanning? Een tienmeerkamp, klootschieten op de weg en het water, lopen op het water (aquabubble), hand- en kruisboogschieten, roofvogelworkshop en diverse andere activiteiten behoren ook tot de mogelijkheden. Wilt u meerdere dagen? Dat is mogelijk met een (volledig verzorgd) verblijf op het aangrenzende villapark de Weerribben, waar u de service van een hotel en de privacy van een eigen woning wordt geboden.

Super scherp vergaderarrangement

U wordt ontvangen vanaf 08.30 uur in 't Binnenhof met een kopje koffie of thee en ambachtelijke boerenbrok. Aansluitend gaat u vergaderen in de verschillende ruimtes met de gewenste opstelling. Tijdens de vergadering kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee, ijswater en soft drinks (Coca cola, Fanta sinas, Sprite, jus d’orange). Rond de klok van 12.00 uur wordt de uitgebreide broodlunch met kroket geserveerd. Tijdens de middagsessie is er nog een korte onderbreking met een saucijzenbroodje. Geschat einde rond 17.00 uur.

Uitbreidingsmogelijkheden op het vergaderarrangement

U kunt het arrangement uitbreiden met diverse activiteiten:

  • lopen op het water
  • roofvogelworkshop
  • cognacproeverij
  • Klootschieten op de weg en het water
  • Fluistervaren
  • Fietstochten
  • TukTuk rijden
  • Clinics hand- en kruisboogschieten
  • Wie is de Mol?
  • CSI
  • Schilderen

  Overnachten op het aangrenzende villapark op basis van logies & ontbijt tot volledige verzorging. Thema(feest)avonden als Ik hou van Holland, Casino Royal of een moorddiner. Diners, buffetten, barbecues en diverse andere mogelijkheden in 't Binnenhof.

8.0/10 1 review

Reviews van gasten

L.D. te Velde

Met partner

8

Prima locatie en verzorging voor een paar trainingsdagen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Receptie

Onze partner

Algemeen

Deze locatie in Paasloo, op de grens van Overijssel en Friesland, is een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt vergaderen, lunchen en dineren. Door de vele mogelijkheden is er genoeg keuze en geschikt voor diverse budgetten.

Faciliteiten

Een vergaderlocatie gelegen middenin de natuur met diverse mogelijkheden. Voor vergaderingen, bijeenkomsten, teambuilding, overnachten en bedrijfsuitjes; hier voor bent u bij ons aan het juiste adres.

Van een verse koffie, uitgebreide lunch tot een gehele verzorgd vergaderarrangement met overnachting en ontbijt en teambuilding activiteiten, het aanbod is groot.

De vergaderruimtes bieden ruimte tot 200 personen en zijn in verschillende opstellingen om te bouwen. Elke ruimte kan worden ingericht als een plenaire, theater, U-vorm en carré opstelling. De standaard faciliteiten: geluidsversterking, beamer en scherm, flip overs, Wifi verbinding, flat screen op standaard en ruime parkeergelegenheid.

Teambuilding

Wilt u een vergadering of bijeenkomst combineren met teambuilding? Ook dat is mogelijk bij deze locatie Paasloo. Denk aan een groepsvariant op de populaire escape rooms: Prison Break. Een ontsnappingsspel waarbij teams tegen elkaar strijden om als eerste te ontspannen. Een sportieve uitdaging in het klimbos, een DAF tour, Kick Bike tour, culinaire of creatieve workshops, Arrow Batlle en diverse schietdisciplines.

Locaties & meerdaagse vergaderingen

De vergaderlocatie is gelegen bij Villapark de Weerribben, een ruim opgezet vakantiepark. Waardoor deze locatie zeer geschikt is voor meerdaagse vergaderingen, bijeenkomsten, congressen, bedrijfsuitjes, evenementen en meer.

Tijdens een meerdaags arrangement verblijft u in een van de (groeps)woningen op basis van 1 of 2 personen per kamer, waarbij u de luxe van een hotel ervaart met comfort en privacy van een eigen woning.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Vergaderdeal.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Vergaderdeal.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Vergaderdeal.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405850. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.