Actief Vergaderen in de Weerribben

Dit vergaderarrangement in Overijssel is inclusief:

 • Koffie of thee met ambachtelijke Boerenbrok
 • Onbeperkt koffie, thee, ijswater en soft drinks
 • Broodlunch met kroket
 • Saucijzenbroodje
 • Vrij gebruik flipover, beamer, scherm, geluidsinstallatie
 • Vrij gebruik zwembad en sportfaciliteiten
 • Vrij gebruik ruimtes
 • Prijs: € 19,50 p.p. (ex. BTW). Al vanaf 2 personen te reserveren.

  De prijs van dit vergaderarrangement in Overijssel is geldig tot en met 31 december 2018.

  Vergaderlocatie in Overijssel

  Vergaderen in een rustieke en gemoedelijke sfeer in één van de ruimtes van 't Binnenhof, een voormalige rietgedekte boerderij gelegen in één van Nederlands mooiste natuurgebieden: de Weerribben. Ontspan tussen de vergader- en trainingssessies door in het zwembad, met de verschillende sportfaciliteiten, tijdens een wandeling door het natuurgebieden geniet van een lunch in de serre of een drankje in het café. Dit alles tegen een zeer scherpe prijs.Wilt u meer ontspanning? Een tienmeerkamp, klootschieten op de weg en het water, lopen op het water (aquabubble), hand- en kruisboogschieten, roofvogelworkshop en diverse andere activiteiten behoren ook tot de mogelijkheden.

  Wilt u meerdere dagen? Dat is mogelijk met een (volledig verzorgd) verblijf op het aangrenzende villapark de Weerribben, waar u de service van een hotel en de privacy van een eigen woning wordt geboden.

  Super scherp vergaderarrangement

  U wordt ontvangen vanaf 08.30 uur in 't Binnenhof met een kopje koffie of thee en ambachtelijke boerenbrok. Aansluitend gaat u vergaderen in de verschillende ruimtes met de gewenste opstelling.

  Tijdens de vergadering kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee, ijswater en soft drinks (Coca cola, Fanta sinas, Sprite, jus d’orange).

  Rond de klok van 12.00 uur wordt de uitgebreide broodlunch met kroket geserveerd.

  Tijdens de middagsessie is er nog een korte onderbreking met een saucijzenbroodje.

  Geschat einde rond 17.00 uur.

  Uitbreidingsmogelijkheden op het vergaderarrangement

  U kunt het arrangement uitbreiden met diverse activiteiten:
 • lopen op het water
 • roofvogelworkshop
 • cognacproeverij
 • Klootschieten op de weg en het water
 • Fluistervaren
 • Fietstochten
 • TukTuk rijden
 • Clinics hand- en kruisboogschieten
 • Wie is de Mol?
 • CSI
 • Schilderen
 • Overnachten op het aangrenzende villapark op basis van logies & ontbijt tot volledige verzorging. Thema(feest)avonden als Ik hou van Holland, Casino Royal of een moorddiner. Diners, buffetten, barbecues en diverse andere mogelijkheden in 't Binnenhof.
  8.0/10 1 review

  Reviews van gasten

  L.D. te Velde

  Met partner

  8

  Prima locatie en verzorging voor een paar trainingsdagen.

  Mogelijkheden

  De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • restaurant
  • wifi
  • Receptie

  Onze partner

  Algemeen

  Deze locatie in Paasloo Overijssel is een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt lunchen en dineren in een schitterende omgeving en waar u kunt kiezen uit culinaire mogelijkheden geschikt voor ieders portemonnee.

  Faciliteiten

  Deze locatie in Paasloo Overijsselbiedt ruimte aan 2 tot 250 personen, met de mogelijkheid om zowel plenair te kunnen vergaderen, als in kleine groepen of een combinatie daarvan. Daarnaast beschikt het over een zwembad, een grote waterpartij waar diverse (teambuildings) activiviteiten ondernomen kunnen worden. Tevens zijn activiteiten als lopen- of klootschieten op het water mogelijk of een vleugje natuur en ontspanning op een duurzame manier middels een elektrische TukTuk, fluisterboten of fluisterfietsen.

  Ligging

  Deze locatie in Paasloo Overijsselis gelegen midden in het Nationaalpark de Weerribben-Wieden in Paasloo en het café-restaurant is gevestigd op het Villapark de Weerribben-Wieden.

  Omgeving

  Zakelijk uit in een rustieke informele sfeer met het juiste zakelijke accent is wat wij u kunnen bieden in één van Nederlands mooiste natuurgebieden. In een rustige omgeving kunt u het maximale halen uit u en uw collega's, waarbij er een goede afwisseling mogelijk is van diverse activiteiten en een volledige omlijsting op het gebied van eten en drinken.

  Veelgestelde vragen

  Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

  Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Vergaderdeal.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

  Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Vergaderdeal.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

  Vergaderdeal.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

  Vergaderdeal.nl kan bij uw reservering een annuleringsverzekering afsluiten tegen een speciale prijs. U heeft al een verzekering afgesloten vanaf € 1,55 p.p. zodat u zonder zorgen ook in Nederland op reis kunt. Als u definitief reserveert ontvangt u van Hotelidee een bevestiging met daarin tevens verdere informatie over hoe u de annuleringsverzekering af kunt sluiten. Uiteraard kan de reserveringsmedewerker u hier ook over informeren en eventuele vragen beantwoorden.

  Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405850. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

  Ja zeker! Bij Vergaderdeal.nl krijgt u punten voor uw reservering die u in kunt leveren voor leuke cadeautjes. Van boeken en cd's tot een picknickmand of WII spel. U krijgt de punten toegekend op het moment nadat u van uw uitje heeft genoten. Maakt u een volgende reservering dan tellen we die punten er gewoon bij op. Zo kunt u sparen voor fantastische cadeaus.