Vergaderlocatie in Brabant - Een verrassend groene vergaderlocatie!

Dit 8-uurs vergaderarrangement is inclusief:

  • Gebruik vergaderruimte met vergaderfaciliteiten beamer/scherm/flipover
  • Ontvangst met koffie, thee, water met iets lekkers
  • Ulvenhart lunch en Ulvenhartig hapje

  Prijs: € 82,50 p.p.

  Dit is het basis arrangement. Verder bieden wij u diverse mogelijkheden zoals:

  • 3-gangen Diner
  • Borrel
  • Overnachting
  • Ontbijt

De prijs van dit vergaderarrangement in Brabant is geldig tot en met 31 december 2019.

Inspirerende vergaderlocatie in Brabant

  Zoekt u een exclusieve plek waar dagelijkse beslommeringen plaats maken voor de prachtige eenvoud van het buitenleven en waar u afgesloten van alle dagelijkse hectiek en beslommeen uitstekende meeting kunt organiseren? Laat u dan inspireren op dit prachtige landgoed. De binnen- en buitenruimten lenen zich bovendien uitstekend voor workshops, trainingen en teambuilden. Mensen zoeken elkaar als vanzelf op en gaan met elkaar in gesprek. En de authentieke sfeer en niet-alledaagse omgeving zorgen haast automatisch voor inspiratie. Behalve catering op maat is ook een culinair einde van de werkdag mogelijk. De eigen kok bereidt graag een uitstekende maaltijd met gebruik van producten uit de eigen moestuin.

Wat heeft dit prachtig gelegen landgoed u te bieden?

Buiten de geijkte setting van de werkvloer ontstaan de meest inspirerende ideeën en resultaten. Of het nu gaat om een presentatie, bijeenkomst of vergadering. De binnen- en buitenruimten van dit landgoed lenen zich bovendien uitstekend voor workshops, trainingen en teambuilden. In de historische panden bevinden zich diverse vergaderruimten.

Van 2 tot 150 personen: voor iedere groep hebben wij een passende ruimte. Laat u zich verrassen door de unieke sfeer in deze eeuwenoude gebouwen: een uitgebalanceerde combinatie van historische bouwmaterialen en hedendaags comfort.

Sterke punten van dit landgoed

Zomaar even een paar punten van aandacht die voor uw meeting van groot belang kunnen zijn en wat u op Landgoed Ulvenhart bij de hand heeft.

Goed te bereiken, voldoende gratis parkeergelegenheid, meerdere, sfeervolle en flexibel te benutten ruimten, Wi-Fi en beamers beschikbaar, privacy en ruimte, modern comfort, mogelijkheid tot overnachten en tot teambuildingsactiviteiten in de buitenlucht.

Geconcentreerd werken

Beneden heeft u alle ruimte om even te ontspannen. Een kopje koffie, een lichte lunch. De verschillende zalen en ruimtes bieden voor uiteenlopende zakelijke gelegenheden de juiste sfeer en mogelijkheden.Een presentatie, vergadering of brainstormsessie. Na afloop genieten van een diner, verzorgd door onze koks. Aansluitend een overnachting met een heerlijk ontbijt. Zo heeft u alle tijd om de bijeenkomst volledig te benutten.

Onze partner

Algemeen

Een verrassend groene vergaderlocatie in Brabant. Dit landgoed creëert de juiste omstandigheden voor zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, trainingen, een heisessie en workshops. Natuurlijke materialen en kalme aarde tinten scheppen een omgeving van aandacht en concentratie. Het weidse uitzicht zet aan tot groots denken.

Faciliteiten

Flexibel inzetbaar
Verdeeld over diverse boerderijgebouwen bieden we 4 ruimtes voor zakelijke bijeenkomsten. Met oppervlaktes variërend van 20 m2 tot 100 m2 is het de perfecte plek voor zakelijke ontmoetingen, goede gesprekken en nieuwe inzichten. De gebouwen en vergaderruimtes zijn in tal van combinaties te benutten. Zo kunt u bijvoorbeeld rustig vergaderen, terwijl elders de lunchtafel gedekt wordt, of uw bijeenkomst delen in een ochtend- en middagsessie met een geheel eigen invulling. Daarnaast organiseren we in de openlucht tal van activiteiten: van een ontspannende avondwandeling tot een uitdagende teambuildingsactiviteit.

U kunt bij ons groen vergaderen, presentaties geven en trainingen volgen. Van bijzondere wensen tot volledige catering, de koks van het landgoed bereiden graag een uitstekende maaltijd met gebruik van producten uit de eigen moestuin. Ulvenhart zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor u en uw gasten.

Ligging

Omringd door bossen en weilanden, in de omgeving van Breda en gelegen aan de vennen van de Strijbeekse Hei, vindt u het Landgoed. Een prachtige, landelijke omgeving waar u heerlijk tot uzelf kunt komen. Eeuwenoude historische panden zijn volledig gerestaureerd en voorzien van moderne gemakken.

Omgeving

Het landgoe ligt even ten zuiden van Breda, net buiten het pittoreske Ulvenhout, het grenst aan het Ulvenhoutse Bos en de Strijbeekse Hei. De groene omgeving nodigt u uit voor wandeltochten en uitjes in de natuur. De omgeving rondom het landgoed is zeker het ontdekken waard. Binnen een paar minuten bent u in het centrum van Breda. Indien u langs het prachtige Markdal fietst, bereikt u binnen de kortste keren onze zuiderburen.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Vergaderdeal.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Vergaderdeal.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Vergaderdeal.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405850. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.