Vergaderen steentje voor Steentje - Stel uw eigen vergadering samen

Dit vergaderarrangement in de Weerribben is inclusief:

 • Onbeperkt koffie, thee, ijswater en soft drinks voor overdag (van 08.30 -17.30)
 • Lunch met kroket
 • Gebruik zalen en audiovisuele middelen
 • Vrij gebruik faciliteiten
 • Prijs: € 19,50 p.p. (vanaf 4 personen).

  Uitbreiden met activiteiten

  • Vrij gebruik zwembad, boerenactiviteitenveld, klootschieten, darts, biljart, tennisbaan
   Uitbreiding met betaalde activiteiten:
  • Solex rijden € 32,50 p.p.
  • Fluisterfietsen € 29,00 p.p.
  • Tienmeerkamp € 19,50 p.p
  • Roofvogelworkshop €27,50 p.p.
  • Hand-en kruisboogclinic € 19,50
  • Creatieve workshops (djembé, schilderen, powertex beeldhouwen) va. € 22,50 p.p.
  • Culinaire workshops (cognac, sigaren, wijn, chocolade, high tea) va. € 22,50 p.p.
  • CSI € 25,00 p.p.
  • Wie is de Mol? € 36,50
  • Lopen op het water € 10,00 p.p.

  • Outdoor activiteiten ’t Binnenhof werkt zeer nauw samen met een outdoor bedrijf, waardoor we een op maat gesneden programma kunnen bieden voor teambuildingsactiviteiten of andere onderliggende doelstellingen.

  Meerdaagse vergaderingen

  ’t Binnenhof is gelegen aan de rand van het Villapark de Weerribben, waardoor ’t Binnenhof zeer geschikt is voor meerdaagse vergaderingen en congressen. U verblijft in de bungalows op basis van 1 of 2 personen per kamer, waarbij u de luxe van een hotel ervaart met het comfort en privacy van een eigen woning. Het verblijf is op basis van logies en ontbijt.

  De prijzen van dit vergaderarrangement zijn geldig tot en met 31 december 2018.

  Vergaderen in de Weerribben

  Vergaderen in een inspirerende omgeving. Dat is wat wij u te bieden hebben. Onze vergaderlocatie ligt midden in Natuurgebied de Weerribben. Naast uw vergadering is het dus ook mogelijk om voor een break even de deur uit te gaan. Wij combineren graag inspanning en ontspanning met elkaar.

  Vergaderen op maat!

  Vergaderen in een omgeving van rust, ruimte en veel natuurlijke schoonheid. Steentje voor steentje is een arrangement die u helemaal naar eigen wens kunt samenstellen. ’t Binnenhof biedt diverse ruimtes van 20 tot 200 personen en een vergaderlocatie in Giethoorn, waarbij u vrij gebruik kunt maken van de koffie, thee en ijswater voorziening, maar ook van faciliteiten als beamer, scherm, flipover, geluidsversterking. Daarnaast kunt u het vergaderen afwisselen met diverse activiteiten.

  Vergaderen in de Weerribben:
 • Er zijn diverse ruimtes, waarvan 3 ruimtes één grote ruimte kan vormen
 • Diverse opstellingen mogelijk: plenair (van 20 tot 250 personen), 10 tot 150 in theateropstelling, Carré en U-vorm opstelling tot 80 personen. Het café gedeelte biedt ruimte tot ongeveer 40 personen, Serre/Wintertuin tot ongeveer 40 personen en is te koppelen aan het café
 • U kunt vrij gebruik maken van de beamer, scherm, flip-overs en geluidsversterking met 3 microfoons

 • Vergaderen in Giethoorn
  't Binnenhof heeft in Giethoorn een 2e locatie, waar vergadert kan worden zowel in het eetcafé als op het water. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om tijdens uw vergadering te ontspannen in de Weerribben en Giethoorn. Alle activiteiten kunnen ook plaatsvinden in Giethoorn.

  Floating meeting
  Wilt u vergaderen op een originele manier of de vergadering op een leuke manier onderbreken, maak dan gebruik van de varende terrassen. De terrassen bieden ruimt aan 10 personen en zijn aan elkaar te koppelen (maximaal 30 personen), waarbij u al varend kunt vergaderen of kunt genieten van een uitgebreide lunch, high tea of barbecue.

  Mogelijkheden

  De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • restaurant
  • wifi
  • Receptie

  Onze partner

  Algemeen

  Deze locatie in Paasloo Overijssel is een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt lunchen en dineren in een schitterende omgeving en waar u kunt kiezen uit culinaire mogelijkheden geschikt voor ieders portemonnee.

  Faciliteiten

  Deze locatie in Paasloo Overijsselbiedt ruimte aan 2 tot 250 personen, met de mogelijkheid om zowel plenair te kunnen vergaderen, als in kleine groepen of een combinatie daarvan. Daarnaast beschikt het over een zwembad, een grote waterpartij waar diverse (teambuildings) activiviteiten ondernomen kunnen worden. Tevens zijn activiteiten als lopen- of klootschieten op het water mogelijk of een vleugje natuur en ontspanning op een duurzame manier middels een elektrische TukTuk, fluisterboten of fluisterfietsen.

  Ligging

  Deze locatie in Paasloo Overijsselis gelegen midden in het Nationaalpark de Weerribben-Wieden in Paasloo en het café-restaurant is gevestigd op het Villapark de Weerribben-Wieden.

  Omgeving

  Zakelijk uit in een rustieke informele sfeer met het juiste zakelijke accent is wat wij u kunnen bieden in één van Nederlands mooiste natuurgebieden. In een rustige omgeving kunt u het maximale halen uit u en uw collega's, waarbij er een goede afwisseling mogelijk is van diverse activiteiten en een volledige omlijsting op het gebied van eten en drinken.

  Veelgestelde vragen

  Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

  Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Vergaderdeal.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

  Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Vergaderdeal.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

  Vergaderdeal.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

  Vergaderdeal.nl kan bij uw reservering een annuleringsverzekering afsluiten tegen een speciale prijs. U heeft al een verzekering afgesloten vanaf € 1,55 p.p. zodat u zonder zorgen ook in Nederland op reis kunt. Als u definitief reserveert ontvangt u van Hotelidee een bevestiging met daarin tevens verdere informatie over hoe u de annuleringsverzekering af kunt sluiten. Uiteraard kan de reserveringsmedewerker u hier ook over informeren en eventuele vragen beantwoorden.

  Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405850. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

  Ja zeker! Bij Vergaderdeal.nl krijgt u punten voor uw reservering die u in kunt leveren voor leuke cadeautjes. Van boeken en cd's tot een picknickmand of WII spel. U krijgt de punten toegekend op het moment nadat u van uw uitje heeft genoten. Maakt u een volgende reservering dan tellen we die punten er gewoon bij op. Zo kunt u sparen voor fantastische cadeaus.