Vergaderlocatie aan de kust - 4 uur vergaderen in Scheveningen

Deze Vergaderspecial aan de kust arrangement is inclusief

  • plenaire vergaderzaal in het souterrain
  • gebruik vergaderaccessoires
  • beamer met scherm
  • gebruik flip-over
  • onbeperkt koffie (Nespresso) en thee in de zaal
  • assortiment snoepgoed in de zaal
  • uitgebreide lunch bestaande uit luxe beleg- en broodsoorten, kopje soep, warm gerecht, salades, fruit, koffie, thee, melk en karnemelk
Prijzen
Vanaf 8 personen: € 29,50 p.p.

Aanvullende informatie

Combineer uw bijeenkomst met een overnachting en informeer vrijblijvend naar onze best beschikbare kamerprijs!

Alle bovengenoemde prijzen gelden op basis van beschikbaarheid en zijn inclusief B.T.W. en bedieningsgeld.
Al onze vergaderzalen en hotelkamers zijn voorzien van luchtbehandeling. Teneinde in het hotel toegang te kunnen krijgen tot het draadloos internet, zijn er in onze receptie tegen betaling WiFi vouchers verkrijgbaar.

Ons hotel beschikt over een bescheiden parkeergelegenheid. De parkeertarieven bedragen € 10,00 per auto per dag en € 18,50 per auto per 24 uur.

De prijs van deze vergaderlocatie aan de kust is geldig tot en met 31 december 2018.

4-uurs Vergaderaanbieding: Vergaderen aan de kust

Diverse moderne zalen, 90 royale hotelkamers, een uitstékend restaurant en het Noordzeestrand aan uw voeten! Trainen, vergaderen of brainstormen met als tussendoortje een portie zilte zeelucht. Vergaderen aan zee, een succesgegarandeerde formule!

Vergaderlocatie aan zee

  Op slechts 150 meter afstand van de boulevard en het Noordzeestrand ligt het 3 sterren Badhotel Scheveningen. De 90 hotelkamers sluiten naadloos aan op zowel een zakelijk als recreatief verblijf. Dit dankzij een warm interieur en tegelijkertijd een tijdloze en functionele inrichting.

  Ervaar ook de talrijke mogelijkheden van onze 6 zalen; met of zonder daglicht, gehuld in een feestelijk jasje of functioneel ingericht voor zakelijke bijeenkomsten.

  Voor culinair genot, ontspanning en gezelligheid bevelen wij ons à-la-carte restaurant 'Ambiance' en bar/lounge van harte aan!

  Het gehele hotel is voorzien van airconditioning en draadloos internet. Parkeren behoort ook tot de mogelijkheden. Tegen betaling, mits beschikbaar, kunt u hier gebruik van maken!
8.0/10 1 review

Reviews van gasten

Anoniem

Met partner

8

prima lunch, goede service (alle tafels en stoelen voor 30 personen binnen 10 minuten zonder zeuren verplaatst)

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • zwemmogelijkheden
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Receptie

Onze partner

Algemeen

Een uitstekende ligging, ongedwongen sfeer, kleinschaligheid en persoonlijke benadering. Badhotel Scheveningen laat ouderwetse gastvrijheid herleven! Met de Noordzee als onstuimige overbuurman en een 'voortuin' royaal gevuld met uiteenlopende toeristische attracties, heeft u werkelijk alles binnen handbereik.

De 90 hotelkamers zijn voorzien van alle moderne faciliteiten waaronder airconditioning, draadloos internetten en koffie- en theefaciliteiten. Niet roken kamers zijn ook beschikbaar.

Faciliteiten

Het ‘Ambiance’ restaurant staat voor een avondje culinair genieten. Voor een gezellige borrel of een snack biedt de bar/lounge uitkomst.
Parkeren behoort ook tot de mogelijkheden. Naast het hotel bevindt zich een privé parkeerterrein.

Kamers en zalen

Dankzij een warm interieur en tegelijkertijd een tijdloze en functionele inrichting, sluiten onze 90 hotelkamers naadloos aan op zowel een zakelijk als recreatief verblijf. Elke kamer voorziet in o.a. een comfortabele zit/werkhoek, safe, WiFi en airconditioning. Met een detail als koffie -en thee voorzieningen willen wij onze gastvriendelijkheid onderstrepen.

Ervaar ook de talrijke mogelijkheden van onze 6 zalen; met of zonder daglicht, gehuld in een feestelijk jasje of functioneel ingericht voor zakelijke bijeenkomsten.
Voor culinair genot, ontspanning en gezelligheid bevelen wij ons à-la-carte restaurant 'Ambiance' en bar/lounge van harte aan!
Het gehele hotel is voorzien van airconditioning en draadloos internet. Parkeren behoort ook tot de mogelijkheden. Tegen betaling, mits beschikbaar, kunt u hier gebruik van maken!

Omgeving

Een korte wandeling van slechts 500 meter voert u langs o.a. het Museum Beelden aan zee, Holland Casino Scheveningen, het Fortis Circustheater, mega bioscopencomplex Pathe en Sealife Scheveningen. Ongebreideld shoppen op loopafstand van het hotel? Onderbreek de kennismakingsroute bij de Palace Promenade. Overdekt winkelen, 7 dagen per week; ideaal!

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Vergaderdeal.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Vergaderdeal.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Vergaderdeal.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405850. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.