Onze partner

Algemeen

Op een unieke locatie, in het hart van het historische centrum van Dordrecht, is in een prachtig Rijksmonument gevestigd. Het is een inspirerende vergaderlocatie die bestaat uit diverse vergaderruimtes elk met een geheel eigen uitstraling.

Faciliteiten

Al naar gelang de aard van de bijeenkomst of vergadering en uw doelstelling voor de dag, kunt u bij ons kiezen voor verschillende inspirerende vergaderruimtes die alle comfort bieden. Alle ruimtes hebben een geheel eigen uitstraling en bieden rust en privacy. Uiteraard zijn de zalen voorzien van de meest moderne audiovisuele apparatuur.

Ligging

Wij zijn centraal gelegen in het historische centrum van Dordrecht. We liggen op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station Dordrecht en in de nabijheid van diverse parkeergarages. Met deze garages hebben wij prijsafspraken zodat u tegen een gereduceerd tarief kunt parkeren.

Historisch Rijksmonument

Het pand is gebouwd in de stijl van het eclecticisme en is van grote monumentale waarde. Het rijksmonument is gedurende 2012 volledig gerenoveerd. Oude details en elementen zijn bewaard gebleven of in ere hersteld. Op veel plaatsen is de oorspronkelijke houten detaillering te zien en is het glas in lood behouden gebleven in de diverse vergaderruimtes.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Vergaderdeal.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Vergaderdeal.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Vergaderdeal.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405850. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405850

Waarom bij ons boeken?

39+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.